Весілля, бенкет, день народження або ж гучний корпоратив – усе це ви зможете відсвяткувати у новому ресторані «Ролекс+». Заклад у Львові відкрили нещодавно – на вулиці Кульпарківській 222/2. Тут ви зможете посмакувати європейською та українською кухнею, у меню є страви із французької кухні. А ще широкий вибір страв, приготованих на мангалі: риба, м’ясо, запечені овочі. Смак та вишукана подача неодмінно вас вразять. Ресторан має свій кондитерський цех, тому може виконати будь-яке побажання гостя. В асортименті є 490 різних оформлень тортів та 70 видів начинок.

Інтер’єр створений у пастельних кольорах, заклад може вмістити до 100 осіб. На вулиці є тераса зі столиками, а також три альтанки. Дві з них – на 12 гостей (при потребі можна посадити до 15), і ще одна альтанка на 40 осіб. Навколо ресторану – паркова зона, там можна заховатись у спекотний день, випити чашку кави або ж смачно пообідати.

Середня вартість весільного меню на одного гостя становить 1200 гривень. В ціну входить повноцінне меню із алкоголем та весільним тортом. Вартість бенкетного меню на одну особу – від 800 гривень.
«З кожним гостем ми складаємо меню індивідуально, враховуючи усі побажання та зважаючи на бюджет святкування. Також ми можемо приготувати страву, якої немає у меню. Наші кухарі готові виконати спецзамовлення і завжди уважні до деталей», – розповідає керівник «Ролекс+» Наталя Дуда.
Засновник ресторану Андрій Бас є власником мережі «Ролекс+». Однойменний ресторан – вже восьмий заклад, успішно працюють піцерії ресторанного типу на Львівщині. «Ролекс» – це якість та стабільність, саме таких принципів тут дотримуються. Гості мають бути максимально задоволені кухнею та обслуговуванням.

Андрій Бас працює в ресторанній сфері із 2002 року та уважно слідкує за кожним із своїх закладів. «Ідея ресторану з’явилась у мене. Я ретельно слідкував за усіма роботами: розробляв дизайн закладу, проектував літній майданчик, складав із кухарями меню», – каже власник мережі.
У ресторані «Ролекс+» приділяють особливу увагу безпеці харчування. Столи накривають за 15 хвилин до початку святкування, аби ви могли смакувати найсвіжішими стравами. Під час бенкетів ресторан надає повне обслуговування, один офіціант обслуговує по 10-12 осіб.

Заклад працює з одинадцятої години ранку до одинадцятої години вечора, однак за потреби це час можна продовжити. У п’ятниці, суботи та неділі в ресторані грає жива музика, а в будні тут можна насолодитись грою піаніста та скрипаля. В «Ролексі+» – смачні сніданки, обіди та вечері. Територія навколо ресторану дозволяє організувати виїзну весільну церемонію: арка та паркова зона створять неймовірну атмосферу для вашого свята.