23 липня у ресторані стадіону «Арена-Львів» пройшла літня вечеря гастрономічного проекту «13 шефів».
Коли багатотисячний стадіон приймає компанію із 25 осіб, а впродовж цілого вечора емоції киплять, як на українському el classico, то це значить, що «13 Шефів» зібралися вечеряти на «Арені»!
Шеф кухарі компанії «Арена-кейтерінг» Микола Жадан і Володимир Осєнній підготували для гостей сет з п’яти страв, у яких продемонстрували гармонійне поєднання сезонних локальних продуктів із вишуканою сучасною подачею. Це вперше кейтерінгова компанія бере участь у гастрономічному проекті «13 Шефів».
За словами керівника «Арени-кейтерінг» Ольги Задерей, головна ціль участі – довести, що формат кейтерінгового обслуговування не поступається традиційній ресторанній вишуканості. Вечеря у президентській ложі і справді не поступилася за рівнем обслуговування жодному з ресторанів. Що ж до страв, то присутні переконалися, що кейтерінговий формат подачі зовсім не заважає сміливо експериментувати з поєднаннями продуктів, створюючи неординарні смаки.
Редакція «Егоїста»
Фото: Марта Михайлюк