17 вересня відбулася особлива гастровечеря в одній із ресторацій комплексу Edem Resort Medical & SPA, де «царює» шеф кухні Христина Федочинська. Ця вечеря була незвичною – вперше у проекті відбувся вечір «зеленої кухні». Шефи-учасники та запрошені гастроаматори куштували страви, якими смакують гості комплексу, що проходять детокс-програму. Попри те, що одним із наріжних каменів «зеленої» кулінарії є цілковита відсутність спецій, стравам не бракувало смаку – і це зауважили усі присутні. Пані Христина не боїться оригінальних рішень та незвичних поєднань – вибагливі гості люксового комплексу звикли їсти смачно навіть тоді, коли доводиться обмежувати свої гастрономічні звички. До того ж WOW-ефект – особливість, притаманна високому сервісу Edem Resort Medical & SPA. Вечеря була справді дуже атмосферною, а головне – пізнавальною.
Присутні пересвідчились, що корисна їжа приємна на смак: ягідно-томатний гаспачо потішив на початку вечері, безглютеновий салат з кіноа був водночас простим і складним. Гарбузовий крем-суп здивував ексклюзивною подачею. Канелоні з кабачка – страва, актуальна для початку осені – яскравий приклад того, що детокс-їжа теж має свою сезонність. Тімбалі з савойської капусти заворожила поєднанням зі смаком риби, а інжирний кеш’ю на десерт викликав шквал емоцій та обговорень серед гостей вечері.
Редакція «Егоїста»