BAO CASUAL – це ресторан в сучасному ритмі міста та звичайного буденності львів’ян зі смаками сучасної китайської кухні та найкращою качкою по-пекінськи у Європі.
Ідея відкриття ресторану під час війни виникла у родини українських рестораторів Тараса та Оксани Середюк, досвідченого мандрівника Володимира Остапця у співавторстві з найкращим шеф-кухарем країни Ектора Хіменес-Браво.
Основною місією відкриття ресторану було зберегти робочі місця та досвідчених фахівців кулінарної справи. Тому кожному процесі в ресторані стоять фахівці з досвідом, які переїхали з міста Київ та області під час бойових дій.
«BAO CASUAL – це частина нашої душі та любові місту Лева за його гостинність до людей, яких місто зустрічає щодня з різних куточків України та світу. Ми ділимося своїм досвідом та смаками іменитого шеф-кухаря Ектора Хіманеса Браво і непохитно віримо в квітуче майбутнє нашої країни! Та хочемо, щоб кожен, хто живе та приїздить до міста, міг поринути в атмосферу неймовірних смаків сучасної кухні» – co-founder ресторанного холдингу Оксана Середюк

Контактна інформація:
Сайт ресторану: lviv.bao.ua
Соціальні мережі ресторану:
Fb https://www.facebook.com/bao.casual.lviv
Instagram @bao.casual.lviv
Адреса: м.Львів, вул. Староєврейська 25/27Тел.: +38 (067) 620 58 58